Ritmic Suceava

Ieri, 22 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.20, polițiștii de frontieră au depistat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității de frontieră Falcău, județul Suceava, doi bărbați care nu-și justificau prezenta în zona de frontieră.

S-a luat măsura conducerii acestora la sediul Poliției de Frontieră, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că sunt cetățeni din Algeria, au vârste de 26, respectiv 28 de ani și că au trecut ilegal frotiera din Ucraina în România cu scopul de a ajunge într-o țară din vestul Europei.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au depistat, ieri, 22.10.2021, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Izvoarele Sucevei, județul Suceava, 2 cetățeni de origine afro-asiatică, care nu-și puteau justifica prezenta în zona de frontieră. Și aceștia au fost duși la sediul sectorului, unde s-a stabilit că sunt din Algeria, au vârste de 22 și 25 de ani și că au trecut fraudulos granița din Ucraina în România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here