FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

Prim procuror Cristina Ionela Bîrlescu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, vă comunicăm următoarele:

La data de 09.10.2021, ora 2130, F.G.S. din com. Vama, jud. Suceava, prin constrângere, a întreținut relații sexuale prin contact vaginal cu o minoră în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, fapta petrecându-se pe Drumul Forestier „Doabra” din satul Molid, com. Vama, jud. Suceava, într-un autoturism.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii   infracţiunii de „viol”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 218, alin. (1) și alin. (3), lit. „c” din Codul Penal .

Faţă de inculpat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În urma propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, instanţa de judecată a dispus prin Încheierea din data de 13.10.2021 arestarea preventivă a inculpatului F.G.S. pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 13.10.2021 şi până la data de 11.11.2021, pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 218, alin. (1) și alin. (3), lit. „c” din Codul Penal .

Precizăm faptul că până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare, inculpatul de bucură de prezumţia de nevinovăţie .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here