Ritmic Suceava

Și polițiștii de frontieră suceveni s-au confruntat cu un caz de contrabandă în cursul zilei de vineri, 26 noiembrie a.c. Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au descoperit abandonat pe un drum comunal din localitatea Straja un autoturism. Mașina nu avea plăcuțe de înmatriculare, iar în interiorul ei puteau fi observate mai multe colete învelite în folie neagră.

Autoturismul a fost transportat la sediul SPF Brodina, iar în urma inventarierii s-a constatat că în interior se afla cantitatea de 11.880 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty-free, în valoare de 138.996 lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de circa 5.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare, se. derulează verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here