FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 13.10.2021, la orele 18.14, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin intermediul 112 de către Lenuța B., de 47 de ani, domiciliată în comuna Bilca, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soț.

Lenuța B. locuiește împreună cu soțul ei Mihai B., de 50 ani, fiica sa Anamaria Ș., ginerele Vasile Ș., cât și cu mama sa Domnica  M..

În dimineața de 13.10.2021, Lenuța B. a plecat la muncă, iar soțul acesteia, Mihai B. a rămas la domiciliu, lipsind pentru scurte perioade,  timp în care s-a deplasat la un local din proximitatea locuinței, unde a consumat băuturi alcoolice.

În jurul orei 18.00, Lenuța B. a revenit la domiciliu, a intrat în casă, moment în care s-a întâlnit cu Mihai B. care se afla în stare de ebrietate.

Pe fondul consumului de alcool, Mihai B. i-a adresat soției sale expresii jignitoare și totodată a lovit-o cu palmele în zona feței.

S-a întocmit formular de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, astfel încât să emis ordinul de protecție provizoriu din 13.10.2021, Mihai B. fiind evacuat din imobil.

Persoana vătămată a formulat plângere împotriva soțului în cauză fiind întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here