FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 18.11.2021, la ora 14.30, Biroul Rutier Suceava a fost sesizat prin lucrători din cadrul Postului de Poliție Ipotești, despre faptul că, pe DJ 208 A, în interiorul localității Ipotești, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Ulterior, după întocmirea documentelor de constatare, una dintre persoanele implicate (conducătoare auto) a solicitat o ambulanță întrucât acuza dureri în zona toracică și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie toracică”.

La 18.11.2021, la ora 13.00, Cezar S., de 20 de ani, din comuna Bosanci, a condus autoturismul Mercedes pe DJ 208A, în interiorul localității Ipotești, având direcția de deplasare Bosanci spre Suceava. Ajungând în dreptul primăriei din localitate, din cauza nepăstrării distanței în mers a intrat în coliziune cu autoturismul VW Polo condus de Paulina R., din comuna Berchișești, pe care l-a proiectat în autoturismul Dacia Logan condus de Viorel L., din comuna Ipotești.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here