Ritmic Suceava

La 18.10.2021, la ora 20.27, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 despre faptul că in interiorul cazinoului Imperial, situat pe strada Calea Bucovinei se află mai multe persoane nevaccinate și fără mască, încălcând astfel măsurile instituite prin starea de alertă referitor la prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Având în vedere aspectele sesizate, lucrătorii de poliție au efectuat verificări în incinta cazinoului Imperial, apelantul nefiind identificat la fața locului și nici la telefon, ocazie cu care a fost legitimată o angajată în persoana Gabrielei C., cât și alte două persoane care jucau la aparate.

În continuare s-a procedat la legitimarea celor două persoane, respectiv a lui Gabriel A., de 32 ani, care a prezentat o adeverință de vaccinare eliberată de Centrul de vaccinare Câmpulung Moldovenesc (atât în format scris cât și pe telefon), cât și la legitimarea Marinelei P., de 54 ani, care a declarat verbal că a intrat în incinta cazinoului pentru a merge la toaletă, deși aceasta juca la aparate.

Din discuțiile avute cu angajata cazinoului, Gabriela C., de 22 ani, aceasta a declarat verbal că Marinela P., de 54 ani, ar fi intrat în incinta cazinoului într-un moment de neatenție din partea ei.

Atât angajata cazinoului cât și Petraș Marinela au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here