More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Groparul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, și apendicele său, Alin Rusu, au mers în Sfântu Ilie să le reamintească oamenilor că și-au bătut joc de ei ani la rând

  La PNL Șcheia se pare că rușinea și bunul simț s-au evaporat cu totul. La sfârșitul săptămânii trecute, groparul comunei Șcheia, actualul primar Vasile Andriciuc, împreună cu învățăcelul său, Alin Rusu, în prezent consilier local, au mers împreună cu Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, în satul Sfântu Ilie din comuna Șcheia pentru a anunța desfășurarea unor lucrări de infrastructură ce trebuiau să fi fost terminate în urmă cu 15 – 20 de ani.

  Vasile Andriciuc este primarul comunei Șcheia de 20 de ani, din anul 2004, perioadă în care a ținut localitatea în subdezvoltare totală, asta în condițiile în care Primăria Șcheia are unul dintre cele mai mari bugete din mediul rural din România. În anul 2024, oamenii din Șcheia încă visează la apă, canalizare, gaz metan sau drumuri asfaltate.

  Dacă în alte localități din județ, cu bugete mult mai mici, se vorbește despre stadioane (Dumbrăveni), stațiuni balneoclimaterice (Dorna Candrenilor) sau zone de agrement (Vicovu de Jos), în Șcheia se discută despre cum s-ar putea ieși din Evul Mediu.

  Repet, asta în condițiile în care banii sunt nu mulți ci foarte mulți la bugetul local.

  De vreo 10 ani, Vasile Andriciuc l-a luat sub aripa lui pe Alin Rusu, cel care visează să ducă mai departe administrația „performantă” a mentorului său.

  În loc să se umple de rușine și să-și strângă catrafusele și să plece unde văd cu ochii, Andriciuc și Rusu încearcă să dea lecții de administrație publică.

  Țin să îi anunț că pe la urechile mele au ajuns unele informații precum procurorii DNA cercetează unele afacerile mai mult sau mai puțin legale făcute de cei doi de-a lungul timpului pe raza comunei Șcheia.

  Bine, pentru groparul Andriciuc nu ar fi de mirare un dosar în plus, după ce, probabil, le-a pierdut numărul celorlalte.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles