More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Primarul Bogdan Loghin de la Rădăuți a simulat vaccinarea anti – Covid ca să arate mai bine în poze

  Primarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, a simulat vaccinarea anti-COVID şi a organizat o şedinţă foto pentru a putea posta imaginile pe o reţea de socializare.

  Deşi se vaccinase în aceeasi zi, iar un videoclip din acel moment a fost postat pe pagina de Facebook a Primăriei, Bogdan Loghin a stârnit nedumerirea tuturor când a postat fotografii diferite din acelaşi moment când s-a imunizat. 

  Care sunt diferenţele dintre poze

  În timp ce în videoul publicat se vede că stătea pe un scaun negru, într-o încăpere cu pardoseala de beton şi purta papuci de unică folosinţă, iar asistenta este îmbrăcată în albastru, în fotografiile de pe contul său, edilul apare pe un scaun maro, fără papuci de unică folosinţă, într-o altă încăpere, iar asistenta poartă halat alb. 

  Bogdan Loghin a explicat că a simulat oarecum vaccinarea anti-COVID pentru că avea nevoie de poze mai clare pe care să le dea presei.

  Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat că s-a vaccinat împotriva Sars-Cov-2 după ce localitatea a intrat în scenariul roșu. 

  Edilul a spus că s-a vaccinat deși a trecut prin boală și că a luat această decizie pentru a fi un exemplu pentru cetățenii municipiului Rădăuți. 

  Primarul spune acum că îndemnul său a devenit doar „combustibil” pentru teoriile conspirației

  Numai că îndemnul său a devenit doar combustibil pentru teoriile conspirației, când a regizat a doua oară momentul vaccinării, pentru că nu ieșiseră pozele bine prima dată. 

  Ca totul sa fie complet, Loghin nu a mai mers la centrul de vaccinare de la Grădina Zoo și s-a dus direct la spitalul municipal Rădăuţi.

  Sursa: Antena3

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles