Ritmic Suceava

Tineretul National Liberal – Filiala Suceava si-a ales noua conducere județeană pentru următorii 4 ani. Astăzi, de la ora 12.00, au avut loc alegerile de votare pentru constituirea noii structuri BPJ Suceava .

La acest eveniment au onorat invitația de participare personalități politice importante din cadrul conducerii PNL Suceava, astfel îi amintim:

– Vicepreședintele Consiliul Județean Suceava Niculai Barbă.

– Vicepreședintele Consiliul Județean Suceava Vasile Tofan.

– Viceprimar Municipiul Suceava Lucian Harșoschi.

– Consilier județean Suceava Tudor Plăcintă.

– Vicepreședintele PNL /Consul onorific Coreea de Sud Suceava Dumitru Mihailescul.

– Primar comuna Adâncata Viorel Cucu.

– Consilier local Maria Todereanu.

– Președintele în funcție TNL Suceava Salup Alexandru.

-Prim-vicepresedintele în funcție TNL Suceava Ciornei Cezar.

De asemenea în cadrul acestui eveniment TNL Suceava a avut invitați special de la nivel național, le mulțumim cu această ocazie :

– Președinte TNL Iași Codrin Lupu.

– Președinte TNL Neamț Vlad Năzare.

– Președinte TNL Municipiul Botoșani Mirabela Dumitru.

– Președinte TNL Giurgiu Chiran Adrian.

Importanța acestui eveniment la constituit numărul mare de particpanți din rândul tinerilor liberali suceveni, în număr de 202 persoane prezente în sală.

Pe parcursul intervențiilor din partea invitaților dar și din cadrul tinerilor liberali, s-au adus mulțumiri organizației de tineret pentru devotamentul și implicarea în cadrul activităților PNL Suceava, precum și importanța creării noi generații de politicieni, care să dezvolte administrativ și socio-profesional comunitățile din care fac parte.

„În urma numărări voturilor a fost aleasă noua conducere a organizației județene de tineret TNL Suceava, precum și noua componență a biroului politic Județean TNL Suceava. Îi urăm succes noului Președinte TNL Suceava Ciornei Cezar-Gabriel și echipei sale”, au transmis reprezentanții PNL Suceava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here