More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Carambolul cu trei răniți de la Poiana Stampei a fost produs de un șofer care a adormit la volan

  La 10.09.2021, la ora 12.59, Gheorghe B., de 43 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț, în timp ce conducea autoturismul Skoda pe DN17 Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a ațipit la volan și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Iveco condusă de Daniel D., cu autoturismul marca Volkswagen condus de Raluca B. și cu autoturismul Citroen  condus de Pavel N..

  În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului Citroen, Pavel N., de 58 ani și a pasagerelorsale Elena N., de 54 de ani, și Tincuța S., de 50 de ani, toți din comuna Deleni, județul Iași.

  Victimele accidentului au fost transportate la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde după efectuarea investigațiilor medicale li s-au stabilit următoarele diagnostice:

  – Pavel N. – traumatism gleznă stânga, nu rămâne internat;

  – Elena N. – traumatism torace, nu rămâne internată;

  – Tincuța S. – traumatism articulație pumn stâng, nu rămâne internată.

  Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar li s-au recoltat și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de fapta de „vătămarea corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles