FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 08.09.2021, la ora 20.45, lucrătorii din cadrul Secției 2 Poliție, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza satului Stamate, comuna Fântânele, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturismul marca Mercedes.

I s-au solicitat conducătorului auto documentele sale și ale autoturismului, ocazie cu care acesta a declarat că se numește Elvis F. și că nu are la el documentele sale și ale autoturismului, declarând că nu posedă permis de conducere.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou  Suceava, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fiind verificat în baza de date s-a constatat faptul că Elvis F. nu posedă permis de conducere, iar autoturismul are polița RCA și ITP valabile.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here