FOTO Ilustrativ

La data de 12.09.2021, la ora 16.40, lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați prin 112 de Florentina D., din localitatea Valea Moldovei, cu privire la faptul că, în localitatea Bucșoaia, la locuința tatălui ei, Constantin F., a izbucnit un scandal între acesta și fratele său.

Lucrătorii de poliție din cadrul subunității s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că în orașul Frasin, localitatea Bucșoaia, locuiesc în aceeași curte, dar imobile diferite frații Constantin F. și Cătălin M. împreună cu familiile lor.

La data de 12.09.2021, în jurul orei 16.30, din cauza unor discuții în contradictoriu a izbucnit un scandal între Constantin F. și Cătălin M., acesta din urmă amenințându-l pe fratele său cu acte de violență.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că nu există risc iminent, constatare rezultată prin prisma răspunsurilor oferite de victimă.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările de lucrătorii Poliţiei oraşului Frasin, pentru comiterea infracțiunii de amenințarea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here