More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Deputatul Radu Ciornei: „Furtul e furt. În orice democrație avansată, plagiatul ar fi urmat de o demisie. Mă îndoiesc că domnul Cîmpeanu are coloană pentru așa ceva”

  Deputatul USR de Suceava Radu Ciornei a transmis că ministrul Educației Sorin Cîmpeanu ar trebuie să-și dea demisia pentru că și-a plagiat lucrarea de doctorat.

  „USR a depus o moțiune simplă împotriva lui Sorin Cîmpeanu. Sistemul a creat o adevărată cultura a plagiatului. A spălat personalități lipsite de valoare, pe care le-a plasat în fel și fel de sinecuri. În urmă cu câteva luni aflam că prim-ministrul Ciucă a plagiat. Acum este rândul să constatăm că însuși Ministrul Educației, domnul Sorin Cîmpeanu, este un dublu plagiator. Cu siguranță vor urma și alții. Sistemul colcăie de plagiatori, mincinoși, privilegiați, sinecuriști, înșurubați la banul public. Furtul e furt. În orice democrație avansată, plagiatul ar fi urmat de o demisie. Mă îndoiesc că domnul Cîmpeanu are coloană pentru așa ceva. Fiecare secundă petrecută cu Sorin Cîmpeanu în fruntea Educației este o condamnare a României să trăiască din furt, din minciună și din impostură. Cu un astfel de ministru riscăm să distrugem viitorul copiilor din România. Moțiunea va fi dezbătută și votată marțea viitoare. Cei care vor un învățământ care să ne dea speranță, care să țină copiii în țară, trebuie să voteze săptămâna viitoare în Parlament pentru această moțiune simplă. Sorin Cîmpeanu trebuie să plece!”, a declarat deputatul Radu Ciornei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles