More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Dănuț Zuzeac este noul redactor șef al săptămânalului Glasul Sucevei

  Jurnalistul Dănuț Zuzeac este noul redactor șef al săptămânalului Glasul Sucevei. Acesta va coordona activitatea editorială atât a ziarului tipărit, cât și a site-ului de știri www.glasulsucevei.ro.

  Noul redactor șef al săptămânalului Glasul Sucevei este un ziarist cu experiență desfășurându-și activitatea de-a lungul timpului la Obiectiv de Suceava, Ziar de Suceava și Adevărul.

  „Este o nouă provocare pentru mine, pe care am acceptat-o deoarece nu am fugit niciodată de proiectele aflate la început de drum. Îmi propun să formez o echipă puternică și împreună să devenim o voce pregnantă în mass – media locală. În perioada următoare pregătim câteva surprize plăcute pentru cititorii noștri, cărora le mulțumesc pentru că ne sunt alături”, a declarat Dănuț Zuzeac, redactorul șef al săptămânalului Glasul Sucevei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles