Unii oameni cred ca a oferi cosuri de Craciun angajatilor este o cheltuiala inutila. Multi cred ca asta dauneaza doar conturilor companiei. Dar nu este asa. Ideea de a oferi cosuri de Craciun angajatilor va aduce numeroase beneficii companiei. La inceput, ele nu par evidente. S-ar putea sa nu fie nici imediate. Dar sunt mai mult decat crezi, atat din punct de vedere economic, cat si uman.
Cand vine Craciunul, angajatii multor companii se asteapta sa primeasca un mic cadou de la companie. Pana nu cu mult timp in urma, multe companii organizau petreceri de Craciun si dadeau un cos sau alte cadouri de Craciun angajatilor lor.
Criza a facut sa dispara multe petreceri, dar cosurile rezista. Iar odata cu imbunatatirea situatiei economice, in multe cazuri continutul si calitatea acestora s-au imbunatatit si ele. Angajatii apreciaza acest detaliu, dar si efortul pe care il presupune pentru angajatori. In plus, va intareste legatura cu compania.
S-a demonstrat ca cu acest tip de cadou se simt mai apreciati si motivati. Prin urmare, vor lucra cu o dispozitie si o dedicare mai bune, iar performanta lor se va imbunatati. In multe cazuri, relatia dintre angajati si sefi este si ea relaxata, intrucat un cadou este un bun prilej de a vorbi despre subiecte ocazionale. In consecinta, comunicarea se va imbunatati.
De asemenea, faciliteaza comunicarea intre colegi, intrucat nu in fiecare an acelasi cos este oferit cadou. In saptamanile anterioare cadoului conversatiile tind sa prolifereze pe un ton relaxat despre cos, incercand sa ghiceasca ce va contine. Credeti sau nu, oferirea de cosuri de Craciun poate aduce beneficii companiilor. Pe langa o crestere tangibila a productivitatii in saptamanile dupa livrare, cosurile cadou pot veni cu o serie de avantaje fiscale. Ce inseamna asta? Ei bine, in anumite cazuri, nu toate, oferirea de cosuri de Craciun este o cheltuiala deductibila pentru companie.
Cosurile pe care o companie le da angajatilor sai, atata timp cat fac parte din obiceiurile sale, pot fi deduse din impozit. Aceasta inseamna ca primul an in care cosurile sunt livrate nu poate fi dedus. Dar din al doilea sau al treilea an, se poate deduce. Atunci se poate dovedi ca a devenit un obicei. Pentru asta, trebuie doar sa prezentati facturile din anul sau anii anteriori.
Pe de alta parte, pentru ca firma sa poata deduce valoarea cosurilor, nu este necesar ca in contractul colectiv sa figureze faptul ca se ofera cosuri de Craciun angajatilor. Nici in alt acord special al companiei nu trebuie sa apara acest lucru. In acest fel, cosurile vor fi considerate plati in natura.
Aceste pachete cadou sunt un detaliu foarte apreciat care doreste sa arate angajatilor ca sunt importanti pentru companie. Un angajat multumit si apreciat va avea performante mai bune si se va simti mai conectat si implicat in succesul afacerii.
O buna prezentare a cosului este la fel de importanta ca si alegerea cu grija a fiecarui produs. Ambalarea corecta serveste la prevenirea deteriorarii continutului, dar are si functia de a genera emotii pentru cei care primesc cadoul. Exista diferite tipuri de ambalare si prezentare in cosurile de Craciun.
Daca dorim sa oferim un cos de Craciun care combina mai multe produse diferite, avem diferite recipiente din care sa alegem:
Cos din carton microcanal. De obicei, poate fi gasit in diferite culori si in diferite dimensiuni. Este prezentat intr-un mod deschis, deci necesita ca dispunerea produselor sa fie foarte atenta.
Servieta. Sunt inchise si mai bine protejate. Este ideala pentru articole mai fragile, cum ar fi borcanele si sticlele de sticla.
Cosuri. Cosurile in sine sunt varianta cea mai estetica si de asemenea, odata consumate produsele, pot fi refolosite ca element decorativ sau pentru depozitarea diferitelor obiecte.
Materialul de captuseala este esential. Nu numai ca indeplineste o functie de infrumusetare, dar serveste si la protejarea produselor din cos, care includ de obicei ambalaje fragile. In general se folosesc aschii de hartie sau orice alt material care poate fi ales din mai multe culori. In acest fel, toate elementele cosului pot fi asezate astfel incat sa fie bine asigurate si stabile.
Craciunul se caracterizeaza prin decoratiuni, stralucire si culoare. De aceea trebuie sa decorati cosurile in acelasi mod. Putem folosi beteala, ghirlande, panglici si globuri cu o combinatie de culori izbitoare. Sau, daca preferam sa-i dam o nota mai naturala si mai putin ornamentala, vom folosi crengute de pin sau ilf, care sunt si simboluri inconfundabile ale Craciunului.
Aceasta este, poate, partea cea mai dificila din prezentarea cosurilor de Craciun, dar cea care va determina rezultatul final. Produsele trebuie asezate in asa fel incat sa fie echilibrate vizual si sa se distinga tot ce se afla in cos fara a fi nevoie sa mutati nimic. Pentru a face acest lucru, cele mai voluminoase produse vor fi asezate in spate si restul le vom aranja jucandu-ne cu marimile, de la cea mai mare la cea mai mica.
Aceste pachet cadou de Craciun Gift Idea pot deveni semnul distinctiv al companiei si simbolizeaza gradul de apreciere pe care il au angajatii. Oferirea unui cos cu produse de calitate si prezentate rafinat este o modalitate de a recompensa efortul muncitorilor si de a le reinnoi motivatia pentru anul care vine. Vinurile si cafele sunt un element esential in cosurile Gourmet de Craciun. Rosiile sunt ideale pentru a insoti branzeturile si carnatii, iar vinul alb si roséurile fac o asociere perfecta cu crustacee si produse marine atat de comune in sarbatorile acestor date.
O branza buna ar trebui inclusa si in cosurile de Craciun Gourmet. Gusturile si optiunile sunt foarte multe. Putem alege intre aroma intensa a branzeturilor curate, cremoasa a branzaturilor fragede, sau aroma mai moale si intermediara a celor semicurate.