More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Activistul de mediu Tiberiu Boșutar a mers în Germania pentru a face scut în jurul urmăritului Tiberius Vatamaniuc: „Omul a plecat să-și construiască apărarea”

  Astăzi, activistul de mediu Tiberiu Boșutar a făcut un live pe rețeaua de socializare Facebook alături de urmăritul Tiberius Vatamaniuc, din orașul Essen din Germania.

  Boșutar a încercat să-l scoată victimă pe Tiberius Vatamaniuc, lăsând să se înțeleagă că oamenii trebuie să se comporte ca-n codru, probabil de aici și numele paginii Legea Codrului. Tiberiu Boșutar l-a compătimit pe Vatamaniuc ca și cum acesta nu a greșit cu nimic, aducând acuzații grave cum că Dionisie Rotar, șoferul implicat în accidentul mortal de la Sucevița, ar fi murit pentru că nu a primit îngrijirile corespunzătoare de la medici.

  Vă prezentăm câteva dintre zicerile activistului de mediu Tiberiu Boșutar:

  • „Nimeni nu a discutat despre faptul că Tiberiu Vatamaniuc a fost bătut în curtea lui”;
  • „Nimeni nu a discutat despre faptul că atacatorii erau beți și erau la volan”;
  • „Vatamaniuc nu a plecat pentru că nu vrea să-și asume faptele. Într-adevăr, omul, într-un anumit context, s-a suit la volan băut, după ce s-a trezit cu un par în cap în curte, buimac, a ieșit afară. Când și-a dat seama de situație a realizat că autoritățile corupte din țara asta a noastră o să profite de context și o să-i puie în cârcă tot ce a făcut și ce nu a făcut, pentru că așa a apărut și a doua zi în presă, că din cauza lui Vatamaniuc a murit un om, că a murit al doilea om”;
  • „Când ești activist lupți ca toți din țară să respecte legile”;
  • „Omul a plecat să-și construiască apărarea”;
  • „Suntem oameni maturi și responsabili”.

  Tiberius Vatamaniuc a apărut în live-urile făcute pe Facebook cu nasul strâmb, însă nu putem avea nicio certitudine că este de o lovitură cu parul, așa cum susține el. Este la fel de probabil ipoteza cum că ar fi dat cu capul de volan în timpul urmăririi, atunci când zice el că a pierdut controlul asupra vehiculului și s-a izbit într-un gard.

  Activistul Tiberiu Boșutar este de acord cu faptul că Vatamaniuc s-a urcat beat la volan și a plecat ca un haiduc să-și facă dreptate singur, deși un om care respectă legile suna la 112 și cerea ajutorul autorităților. Poate așa nu mai avea loc nici urmărirea, nici accidentul și doi oameni erau acum în viață și puteau să povestească și ei ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.

  Boșutar susține că Vatamaniuc își construiește apărarea și că are imagini din noaptea accidentului. Noi suntem dispuși să facem imaginile publice dacă ni le pune la dispoziție pentru a vedea toată lumea s-a întâmplat cu exactitate în noaptea fatidică, mai ales că ei susțin că procurorii și polițiștii îi vor răul urmăritului de la Sucevița. Odată ce imaginile devin publice, nu i s-ar mai putea pune nimic în cârcă lui Vatamaniuc.

  Până în acest moment, în afară de poveștile luni fără probe, Vatamaniuc nu a demonstrat nici că a fost bătut, nici că nu a fost implicat în accident. Singura certitudine este că s-a urcat beat la volan și a pornit într-o urmărire inconștientă pe urmele unui alt șofer băut, ca un om matur și responsabil, cu doi copii acasă, urmările acestor gesturi inconștiente fiind cunoscute de opinia publică.

  Imaginile cu Live-ul celor doi pot fi văzute AICI!

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles